News TinyHouseAgora

previous arrow
next arrow
Slider

Vorige week woensdag 22 mei 2019 zijn we  bij Leon Keiren in Venlo langs geweest. Hij heeft met ons gesproken over de mogelijke opties van het Tiny House. Tijdens dit gesprek heeft hij aangegeven dat hij graag een eigen Tiny House zou willen in Ventura Venlo en dat hij het erg leuk zou vinden als wij hem zouden willen helpen met het realiseren hiervan. Op Ventura Venlo staat veel groen; planten, bomen en  bloemen. Paarden lopen los rond in de natuur en er is een vijver met schoon water. Het Tiny House komt midden in dit natuurgebied te staan. Dit vonden wij natuurlijk kei leuk nieuws en we kijken er enorm naar uit om met hem samen te gaan werken! šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *