De blog van 7-4-2022

Hallo iedereen. In dit blog gaan we het hebben over Twans rol binnen het project, de website remake en het gesprek met Ilan en Judith . 

Waar ben ik nu mee bezig

Ik (Twan) ben op het moment bezig met het ontwerp van het interieur van tiny house. Daarvoor heb ik eerst een 2d tekening moeten maken en nu ben ik hem in 3d aan het maken. 

Wanneer de huidige ontwerper Sem Rutten het project moet verlaten (want die zit in zijn voorexamenjaar) ga ik waarschijnlijk ook die taak overnemen. Ik ben nu ook allerlei verschillende 3d ontwerpen aan het maken gericht op specifieke punten. Dit is zodat de Ilan en Judith kunnen kiezen welk idee ze er niet in willen en wel.

Wat heb ik al gedaan

Ik (Twan) zit elke week met Sem Rutten samen om te kijken naar het huidige ontwerp en wat er aan verandert moet worden. Ook kijken we naar wat er in moet komen en alle essentiële dingen die er in moeten komen. Ik focus me hierbij vooral op het interieur. 

Ik heb ook meerdere ideeën voor het interieur gemaakt, zoals: een bed dat kan uitschuiven uit de verhoogde woonkamer. Ik heb ook meerdere tekeningen gemaakt voor het ontwerp. 

Wat er gedaan moet worden

Wat er gedaan moet worden is eigenlijk teveel om op te noemen. Maar ik zal de belangrijke dingen even opnoemen. Het 3d ontwerp van het definitieven tiny house moet gemaakt worden. we moeten de technische dingen zoals verwarming, leidingen, etc. Dan gaan we nog met de geïnteresseerden bespreken over wat ze er wel en niet in willen. 

De website remake 

Afgelopen weken zijn we begonnen met onze website vernieuwen, zo hebben we een volledig nieuw thema gekozen, zo zullen we meer foto’s van het ontwerp en meer foto’s van het volledige project op de site zetten. Ook staan onze blogs nu op de vernieuwde site, en waarschijnlijk lees jij de blog nu op deze site! Natuurlijk is de site nog niet 100% perfect, maar hij is goed genoeg om alvast op rond te kijken. Als je klaar bent met deze blog lezen, neem dan dus gerust nog een kijkje op deze site. 

Bedankt voor het lezen van de blog! Over ongeveer een maand komt er een nieuwe blog waarin we je weer op de hoogte zullen brengen van alles rondom het Tiny House Agora project.