Fay

Mijn naam is Fay en ik ben 14 jaar. Mijn opleidingsniveau is havo/vwo en ik ben 3de jaars.

Mijn rol binnen dit project is de notuliste;

ik maak elke week de agenda en zet hierin alle taken en opdrachten. Ook maak ik bij een gesprek of bijeenkomst notities en aantekeningen. Dit project bestaat nu 2 ½ jaar en er is al veel gebeurd. Venlo Regionomics had ik voor geen goud willen missen, het was echt supergaaf om mee te maken! Ook had ik sommige mensen niet leren kennen en had ik niet zoveel geleerd over duurzaamheid, Tiny Houses, energie, etc.

Ik ben best creatief aangelegd, tekenen en knutselen vind ik leuk om te doen in mijn vrije tijd. In mijn eerste jaar op Agora heb ik ook een challenge over tekenen gedaan. Mijn andere interesses liggen in de medische wereld, het menselijk lichaam vind ik heel interessant. Hier heb ik meerdere challenges over gedaan, voornamelijk over de hersenen. Deze interesse is ook uitgegroeid naar een mogelijk beroep; neuroloog.

Een Tiny House is duurzaam en (meestal) zelfvoorzienend. Ik denk dat Tiny Houses de nieuwe woningen zijn voor in de toekomst. In een Tiny House is het aantal personen die er in kunnen wonen verschillend, in sommige Tiny Houses kunnen er 2 personen wonen

, in andere wel 4. Dit is afhankelijk van hoe groot het Tiny House is.

*Disclaimer: Deze informatie kan ouder zijn en dus niet meer van toepassing*