kiek

Hallo allemaal mijn naam is Kiek. Wat leuk dat jullie een kiekje nemen op onze site.
Ik ben 13 jaar en ik hou van de natuur, water, vuur en dieren. In mijn vrije tijd maak ik kampvuurtjes, wandel ik langs de maasvallei met de hond en wil ik het liefst gewoon lekker buiten zijn en altijd wat anders doen.

Ik vind duurzaamheid erg belangrijk voor het milieu en interessant hoe het allemaal te werk gaat met de eigen voorzieningen.

Ik doe mee omdat ik Tiny House heel interessant vind. Ik vind het leuk om te weten hoe alles met duurzaamheid te werk gaat en hoe het werkt met eigen voorzieningen. Je maakt je eigen stroom en zuivert je eigen regenwater. Eigenlijk woon je met twee mensen in een heel klein huis. Ik vind het interessant hoe je dan toch alles in huis kan hebben, maar ook weer heel weinig spullen hebt.

Bij tiny house ben ik de contactpersoon. Wat ik doe als taak ga ik jullie uitleggen.Ik doe bijvoorbeeld mails lezen en beantwoorden en als eerste van de groep met onze klanten praten, samen met de voorzitter bijvoorbeeld. Ik vind het een leuke functie, omdat ik altijd wel goed met mensen kan praten.
Naast contactpersoon, bouw ik ook aan het tiny house. Ik vind het leuk om te weten hoe je iets duurzaams bouwt en ik vind het leuk om bezig te zijn met mijn handen en niet alleen een challenge te doen waarbij je dingen opzoekt.

*Disclaimer: Deze informatie kan ouder zijn en dus niet meer van toepassing*