David


Hoi, ik ben David. Ik ben 14 jaar. Ik zit op Agora in Roermond. Ik doe hier havo.

Ik ben in dit project gestapt omdat het mij interessant leek, De onderwerpen mij aanspraken en ik hierbij mijn kennis zou kunnen uitbreiden. Uiteindelijk ben ik in dit project door gegaan als webdesigner/webdeveloper, waardoor dit ook op mijn hobby aansluit. In dit project heb ik tot nu toe vooral aan de website gewerkt. Er zijn nu ondertussen al 3 versies van de website geweest. Als ik niet in het project was gegaan was ik nu waarschijnlijk ook bezig met web developer/webdesigner. Maar dan zou ik nu  niet bepaalde kennis en vaardigheden hebben opgedaan.


Zoals ik al eerder aangaf in de tekst, sluit dit project best wel op mijn hobbys aan. Buiten dit project ben ik bezig met Arduinoe Python, en in het project een klein stukje HTML. Verder zijn mijn hobbys tennis, surfen, ski.

De aanschaf van een tiny house is heel goedkoop. Er zijn amper elektriciteitskosten tot helemaal geen (licht er wel aan hoeveel zonnepanelen je op het dak hebt liggen en of je een alternatief hebt voor in de nacht). Een tiny house is heel kleine en heel goed geïsoleerd, dus je hebt minder energie nodig om het tiny house verwarmen.

*Disclaimer: Deze informatie kan ouder zijn en dus niet meer van toepassing*