Rogé

Mijn naam is Rogé Pollen. Rond 2016 heb ik het Tiny House Agora project geïnitieerd en mocht ik met 6 kinderen aan de slag om dit project te realiseren. Gelukkig wisten vooraf

niet wat voor een kluif dit ging worden 😅. Zoals jullie op deze website kunnen zien is er veel gebeurd sinds die tijd, maar er is ook nog veel werk te verzetten, maar we gaan door totdat het Tiny House Agora werkelijkheid geworden is.
Dit is hoe ik op Agora terecht ben gekomen. In het dagelijks leven ben ik altijd ondernemer geweest en ook nu nog ben ik mede eigenaar van Centriplan. In dit bedrijf maken we software om plattegronden bij te houden voor woningbouwstichtingen. Daarnaast ben ik sinds kort ook Coach op Agora mogen worden. Dit was een wens die ik langer had, maar dit jaar vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats en kon ik beginnen. Het bevalt me onwijs goed en het past natuurlijk perfect bij het Tiny House project.
Mijn hobbies zijn veel wandelen met mijn hond en in de vakanties in de bergen met mijn gezin. Verder vind ik uitgebreid koken fijn om te doen, maar ook uit eten vind ik heerlijk. Ook is voor mij het bouwen met Lego nog steeds een perfecte manier om tot rust te komen, zeker in de lange winteravonden!