Wie is Agora

Wij zijn een groep leerlingen van Agora Roermond. Wat Agora zo bijzonder maakt is het feit dat Agora werkt op projectbasis, dit houdt in dat iedereen die op deze school zit werkt met projecten, deze worden ook wel challenges genoemd. We leiden en bepalen die challenges zelf, met ondersteuning van een coach (deze zijn vergelijkbaar met een mentor op een reguliere school). Een van onze challenges gaat dus over het realiseren van een Tiny House! Wil je meer weten over onze school? Kijk dan op de website van Vereniging Agora of klik hier.

Wie is Tiny House

Afgelopen jaren hebben verschillende leden aan het Tiny House Agora project gewerkt. Het eerste team is ontstaan in 2016, samen met Rogé hebben zij de basis gelegd voor het project. In 2019 moest dit team beginnen met de eindexamenperiode, hierdoor hadden ze geen tijd meer om aan het project te werken. Om het project goed verder te laten lopen hebben ze een selectieproducure gestart om een fris nieuw team op te starten, maar ook een gedeelte van dit team kreeg het steeds drukker met hun examenperiode en zij hebben samen een nieuw team samengestelt.

 

Ons Team

Wij, het nieuwe team, zijn nu bezig om het project (na zoveel jaar) te laten slagen! En deze keer zijn we wel heel dichtbij de finishlijn, we zijn bijvoorbeeld in gesprek met verschillende (potentiele) investeerders, onze architect Sem is in Archicad bezig met de puntjes op de I te zetten het ontwerp (die je tevens hier kan vinden). In onze blog schrijven we maandelijkse meer informatie over het ons project, wil je graag op de hoogte gehouden worden van het Tiny House Agora project? Meld je dan onderaan deze pagina aan en wij zullen je elke maand een mailtje sturen met het fantastische nieuws dat er weer een nieuwe blog online staat!