Rens

Hallo ik ben Rens Legué en mijn hobby’s zijn judo, wandelen en het Tiny house project. Ik wil later bij de commando’s of prothese maker worden.

Hoe ben ik bij het project gekomen?

Ik ben bij dit project gegaan omdat ik in mijn eerste jaar bij iemand anders in de coach groep zat, die al bij het Tiny house project betrokken was en zij was mijn inspiratie om mee te gaan doen. Via haar heb ik veel gehoord over het project. Op een gegeven moment werd ik gevraagd of ik naar een presentatie wilde komen. Ik ben toen naar de presentatie gegaan en daar kregen we uitleg over wat ze allemaal deden. Ik vond de presentatie heel interessant maar toen ze vertelden dat er een aantal plekken vrij zou komen heb ik meteen de kans gegrepen om mee te gaan doen. We ons konden inschrijven door een de oud leden een mailtje te sturen. Dat heb ik gedaan en toen kregen ik een mail terug dat ik naar een bijéénkomst moest komen.

Tijdens de bijeenkomst kreeg ik te horen dat ik aangenomen was. Ik kreeg de taak om de site te onderhouden als webdesigner en dat ik de site moest up 2 date moest houden en dat doe ik nu met veel plezier 🙂 .

*Disclaimer: Deze informatie kan ouder zijn en dus niet meer van toepassing*