De blog van 9-3-2022

Hallo allemaal! Na een tijdje hebben we besloten onze blog weer op te pakken. Wij zijn Amber en Lucas en zullen jullie deze keer een update geven over waar we staan in het project. Er zullen regelmatig blogposts gepost worden die telkens iemand anders schrijft, hierin komen updates, maar zullen we af en toe ook wat dieper ingaan op wie waarmee bezig is. Mocht u dit interessant vinden houdt dan zeker even onze website in de gaten!

Op dit moment zijn we bezig met het uitzoeken van de materialen (dit doet Amber) en worden er ook samen met architect Ben Kleukers van architectenbureau Engelman ontwerpen gemaakt (Sem focust zich vooral op de buitenkant van het Tiny House terwijl Twan zich bezig houdt met binnenhuisarchitectuur). We zijn de afgelopen paar maanden in gesprek geweest met het vakantiepark Heldense Bossen, zij zouden graag extra vakantieverblijven op hun park willen en vinden ons Tiny House hiervoor een optie. Hierover zijn nog geen concrete plannen en beslissingen gemaakt. Het nieuwe lid van de groep, Leander heeft aangegeven dat zijn ouders interesse hebben in een Tiny House die kan gebruikt worden als B&B. De komende tijd zullen we met beide partijen contact blijven houden en de opties bespreken.

Daarnaast zijn we nog steeds bezig met het vinden van mogelijk nieuwe leden die het leuk zouden vinden om zich bij ons aan te sluiten. Tot nu toe hebben we drie nieuwe leerlingen gevonden die nu deel zijn geworden van de groep. Ook zijn we bezig met onze site te vernieuwen, deze site zal dus in de nabije toekomst helemaal anders zijn.  

Bedankt voor het lezen van de blog! Over ongeveer een maand komt er een nieuwe blog waarin we u weer op de hoogte zullen brengen.