De blog van 21-12-2022, Mees

Mijn naam is Mees, ik ben 13 jaar en dit is mijn 2e jaar op agora.

Ik zit nu sinds 8 juni 2022 bij het Tiny House project en ik vind het nog steeds heel leuk!

Ik ben begonnen met het idee dat ik iets met financiën wou doen, maar uiteindelijk ben ik nu toch bezig met het helpen van Amber bij het uitzoeken van de materialen. 

Mijn hobby’s zijn paardrijden, badminton, dansen en ik speel timba in een sambabandje. Verder houd ik veel van knutselen en tekenen en speel ik thuis piano.

Ik ben bij het Tiny House project gekomen doordat Roselyn bij het project was gestart, zij was heel enthousiast en het leek mij ook wel leuk om een keertje te gaan kijken.

Er is gisteren nog een gesprek geweest over de inspiratiesessies die op school gegeven gaan worden en in dat gesprek is besloten om die inspiratiesessies niet meer te verbinden met het Tiny House project. Dus dat we ze wel nog graag willen helpen, maar dat we dat niet meer vanuit het Tiny House project doen.