De blog van 24-3-2021

De afgelopen tijd hebben we gezocht naar locaties waar we ons Tiny House neer kunnen zetten. We hebben hierover contact gehad met de gemeente Roermond, verschillende vakantieparken & campings. 

Via een van onze begeleiders hebben we contact kunnen opnemen met de directeur van camping De Heldense Bossen. Na een tijdje heen-en-weer gemaild te hebben zijn we met de groep (natuurlijk coronaproof) naar De Heldense Bossen gegaan!

Bij De Heldense Bossen hebben we het gehad over dat wij graag ons Tiny House op hun locatie neer zouden willen zetten en wat wij de Heldense Bossen daarvoor kunnen konden bieden. Ook heeft De Heldense Bossen vertelt wat ze voor ons betekenen konden bieden en hebben we een rondleiding over de camping gehad. Tijdens deze rondleiding heeft de directeur verschillende locaties aangewezen waar we het Tiny House mogelijk neer zouden kunnen zetten.

Nu zijn we bezig om de verschillende mogelijkheden op De Heldense Bossen te beoordelen op wat wij de beste mogelijkheid vinden. Over 2/3 weken hebben we een nieuwe afspraak met de directeur van De Heldense Bossen om onze plannen te bespreken en wat hij in gedachten had over het Tiny House.

Over ongeveer 5 of 6 weken zal weer een nieuwe blog komen over hoe de tweede afspraak met De Heldense Bossen ging en wat we nog meer hebben gedaan met het Tiny House Project!