Tren

Ik ben Tren 14 jaar en zit al vanaf het begin in het project op dit moment zo’n 2.5 jaar dus. Ik doe als niveau Vwo en ik zit nu in het 3de jaar. me hobby s naast het project zijn: Handballen en zoeken met de metaaldetector. Ik ben graag bezig met me handen en het technische gedeelte interesseert me wel dus ik kan hier natuurlijk veel mee bezig zijn want je bent natuurlijk gewoon een huis aan het bouwen een tiny house om precies te zijn. Ik ben hierin gekomen omdat er een workshop werd gegeven waar ik in geïnteresseerd was en vervolgens dus naartoe ging. De reden dat ik geïnteresseerd was is omdat ik het idee van we gaan een huis bouwen een geweldige, spannende en mooie uitdaging. Ik heb lopende het project mijn eigen taak/plek gevonden. Ik ben de persoon die de materialen (de voordelen en nadelen en natuurlijk de kosten) uitzoekt. Ik vind het een heel leuk en leerzaam project waar je vaak tegen problemen oploopt. Het roept veel frustratie op en het is moeilijk om motivatie te vinden omdat het einde nog lang niet in zicht lijkt te zijn.

Toch weet ik uiteindelijk steeds mijn motivatie terug te vinden om er alsnog voor te gaan. Ik had dit leertraject zeker niet willen missen. Ik heb veel kunnen lachen ondanks de grote teleurstellingen is dit het zeker waard. Ik heb niet alleen veel geleerd maar ook veel aan mezelf kunnen werken. Ik was namelijk heel lui en bleef het liefst op de achtergrond en deed eigenlijk zo goed als niks. Nu moet ik steeds vaker uit mijn comfortzone stappen door zelf te gaan praten mijn eigen mening te delen en soms een kleine presentatie te geven. Het gaat mij steeds beter af en voel me steeds meer op me gemak. Ik heb tot nu toe van alles al uitgezocht van riolering, dakbedekking, bekleding binnen en buitenwanden, fundering, elektriciteit etc.

Wat zijn je interesses buiten dit project?

Ik heb al 2 jaar een metaaldetector en heb ondertussen al heel veel kunnen vinden. Een paar zilveren muntjes maar helaas nog geen goud.

Ik zit ook al 7 jaar op handbal en doe het nog steeds graag. Ik ben 2 keer kampioen geworden met me team.


Functie binnen het project.

In dit project doe ik het bouwkundige en technische gedeelte kwa elektriciteit riolering verwarming water en natuurlijk de kosten daarvan. We zijn nog niet echt in die fase terecht gekomen dat mijn stuk echt nodig is maar dat komt nog wel.

*Disclaimer: Deze informatie kan ouder zijn en dus niet meer van toepassing*