De blog van Kiki, 21-10-2022,

Hoi, mijn naam is Kiki & ik ben 12 jaar.

Ik zit sinds 22 Juni 2022 in dit project. Mijn rol in dit project is: Project Manager, in een programma in click-up zet ik dan samen met Jules alle dingen die iedereen moet doen.

Dit doe ik omdat ik kritische vragen kan stellen zonder dat mensen boos worden, en zo kan ik ook oefenen om gewoon zelfverzekerd vragen kan stellen en kan zeggen wat ik niet vind kunnen & wat ik wel vind kunnen.

Ik zorg dan dat mensen hun taken doen. Ook help ik soms met dingen uitzoeken als: Kan het Tiny House op een ponton staan, en ik ga mee naar bijvoorbeeld aannemers of mensen die het Tiny House zouden willen kopen. 

Woensdag 12 okt zijn wij met onze Tiny House groep naar Chill-Laps geweest dat is een Tiny House groep van Chemelot. Daar hebben wij hun over ons Tiny House uitgelegd, en andersom ook. Ook in de hoop dat wij misschien wat meer info zouden kunnen krijgen over hun het hebben aangepakt. Ook als een contactpersoon. We gaan binnenkort weer naar Chil Labs zodat we hun laboratorium kunnen zien.