De blog van 22-6-2022

Welkom bij alweer de 4e blog van dit jaar! 

Afgelopen 30 dagen zijn we veel bezig geweest met de architectuur van zowel het casco als het interieur in ons Tiny House. Zo heeft Twan, onze binnenhuisarchitect, het gehele huis ingericht. In de bijgevoegde plaatjes hieronder kan je zijn ontwerp tot nu toe zien.

In de linkerafbeelding zie je schuifkast, ZOU JE DENKEN, maar eigenlijk is dat een uitschuifbaar bed. Ook zijn alle kastjes (met de bruine knoppen) zo efficient mogelijk geplaats en is alle mogelijk ruimte zo uiterst mogelijk benut. Dit allemaal doet hij in samenwerking met Sem, onze architect, en Meef, onze meubelarchitect. Sem zorgt ervoor dat de indeling van het casco en Twan ’s ontwerpen gelijk zijn en Meef bedenkt samen met Twan slimme meubels. Zoals het uitschuifbare bed, maar ook is Meef nu bezig met een tafel-stoel-kast bezig, waar wij allemaal reuze enthousiast over zijn!
Voorstelrondje!!!

Ik ben Jules, nu 15 jaar oud en met 3 jaar Tiny House ervaring ben ik de langst zittende en weiste van de groep ;). In deze 3 jaar heb ik meerdere rollen gehad, zo ben ik notulist en materiaaluitzoeker geweest en nu ben ik de websitebouwer, alles op deze site is dus door mij gecreeërd! Zelf vind ik dit project echt heel leerzaam, in de afgelopen 3 jaar heb ik echt heel veel geleerd en ik verwacht in de komende tijd nog meer te gaan leren. In mijn semi-vrije tijd werk ik veel aan projecten, sommige (zoals Tiny House) voor school, maar de meeste buitenschools. De rode draad in al deze projecten is zeker we het stukje duurzaamheid, zo is het Tiny House project duurzaam gericht en ben ik met andere projecten ook veel op het duurzame spectrum bezig.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *